Meny
 
DISCLAIMER!
 
Les først teksten nedenfor før du fortsetter nedover på siden

Enhver koding eller tilpasning vil gjøres nøyaktig slik kunden ønsker det. Eieren er ikke ansvarlig hvis kodingen eller tilpasningen ikke fungerer, og muligens skaper flere problemer. Eieren kan imidlertid hjelpe til med å finne en løsning dersom situasjonen skulle oppstå. Koding bør undersøkes av kunden før kundens bil blir kodet. Eieren vil til enhver tid kunne hjelpe med koding og tilpasning av verdier som allerede er kjent av eierens program, men ukjente kodinger og tilpasninger er på eget ansvar.

Ved ønske om ettermontering av OEM utstyr til bilen har kunden selv ansvar for å få tak i de deler som trengs. Eieren vil til enhver tid kunne hjelpe med å finne ut hvilke deler som trengs, men disse må kunden selv kjøpe.
 
Koding
 
Koding av 1 styreenhet
Koding av 2 styreenheter
Koding av 3-5 styreenheter

Noe koding kan kreve at bestemte andre styreenheter også kodes - Dette vil ikke koste ekstra.

Ved koding av mer enn 5 styreenheter bedes du kontakte eieren først.
200,-
375,-
500,-
 
Tilpassing av lærte verdier for 1 styreenhet.
Tilpassing av lærte verdier for 2 styreenheter.
Tilpassing av lærte verdier for 3 styreenheter.

200,-
375,-
500,-
 
Diagnose
 
Prisen for diagnose avhenger av diagnosens omfang og avtales derfor med eieren etter situasjonen har blitt forklart til eieren. I noen tilfeller kan det ikke gis noe tilbud på hva det vil koste, og det må derfor tas en "auto-skan" for å vite mer om situasjonen.

"Auto-skan" leser alle feilene som er lagret i bilens hukommelse. "Auto-skan" koster 150,-
Hele "Auto-skan"-rapporten vil bli sendt til kundens E-post.
 
Ettermontering
 
Ettermontering av forskjellig utstyr tilbys også. Ettermontering gjelder bare elektrisk utstyr til bilen og KUN originalt utstyr med originale reservedelsnummer. Prisen vil her øke avhengig av størrelsen på ettermonteringen. Kontakt gjerne eieren for å høre nærmere omkring mulighetene.